вівторок, 25 червня 2019 16:59

Нові обличчя у київській "Батьківщині" - кандидати до Верховної Ради

  ВО "Батьківщина" опублікувала список кандидатів до Верховної Ради України
ВО "Батьківщина" опублікувала список кандидатів до Верховної Ради України

"Наша мета - пройти в парламент, створити "коаліцію дій" і почати відроджувати Україну. Результат люди відчують вже за перші 100 днів", - сказала Юлія Тимошенко.

Позачергові парламентські вибори в Україні призначено на 21 липня. На офіційному сайті партії опубліковано список кандидатів до Верховної Ради України, яких підтримує ВО "Батьківщина" в столиці.

Округ №212 (Дарницький район) Віталій Нестор – правозахисник, голова Центру захисту киян, створеного з ініціативи Юлії Тимошенко.
Округ №213 (Деснянський район) – Ярослав Биструшкін, активіст, підприємець.
Округ №214 (Дніпровський район) – Василь Бузницький, юрист.
Округ №215 (частина Деснянського та частина Дніпровського районів) – Юлія Юранська, економіст.
Округ №216 (Частина Дніпровського і Дарницького районів) – Михайло Ковальчук, заступник командира батальйону "Січ" 2014-2015.
Округ №217 (Оболонський район) – Іван Сорока, громадський діяч, президент Українського медичного клубу, лікар і економіст, викладач, заслужений працівник охорони здоров'я України.
Округ №219 (Святошинський район) – Наталя Якименко, директор центру у справах сім'ї та жінок "Родинний дім" Святошинського району.
Округ №220 (Подільський район) – правозахисник, учасник АТО Юрій Дідовець.
Округ №221 (Печерський район, частина Солом'янського та частина Шевченківського районів) – Іван Слюсарев, юрист, фахівець у сфері місцевого самоврядування.
Округ №223 (Шевченківський район) – Микола Гоцький, підприємець.

"Потрібно в корені змінити "політику бідності", яка існує останні 5 років. Якщо зараз це не змінити, то взагалі незрозуміло, навіщо Україні вибори", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, 19 червня партія Юлії Тимошенко подала до ЦВК документи й розпочала виборчу кампанію.

Зараз ви читаєте новину «Нові обличчя у київській "Батьківщині" - кандидати до Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі