субота, 25 вересня 2010 18:27

Нова влада, як на ксероксі множить помилки попередньої команди - Балога

Нова влада, як на ксероксі множить помилки попередньої команди - Балога

Представники президента Януковича в регіонах на повну силу використовують адмінресурс.

Про це виступаючи перед партійним активом Донеччини заявив екс-голова Секретаріату президента Віктор Балога, повідомляє прес-служба партії "Єдиний Центр".

За словами Балоги, цей тиск з боку провладної партії на інші політичні сили відчувається не лише у західних областях, а й на Донеччині, загалом на Сході країни.

"Складається враження, що команда відокремилася від глави держави і пішла в автономне плавання. Особисто мені важко повірити, що вказівки "бетонувати" країну та йти напролом виходять з четвертого поверху будинку на Банковій. Нова влада, як на ксероксі, множить помилки попередньої команди", - сказав він.

Балога зазначив, що нова влада діє силою, з адміністративним ресурсом та бюджетними грошима.

"Влада обіцяє все і вся, відкриває термінали аеропортів та асфальтує дороги, щоправда, переважно до своїх будинків, а видає це за свої досягнення. На місцевих виборах між правлячою партією і опозицією сутичка йде виключно за владу, маємо багато політики, але мало інтересів людей та суспільства", - сказав він.

Нагадаємо, що президент України Віктор Янукович запевняв, що вибори пройдуть з дотриманням демократичних стандартів

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Нова влада, як на ксероксі множить помилки попередньої команди - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі