середа, 14 серпня 2019 08:51

"Нормандська четвірка" найближчим часом не зустрінеться - Безсмертний

"Нормандська четвірка" найближчим часом не зустрінеться - Безсмертний
Президент РФ Володимир Путін буде відтягувати зустріч у нормандському форматі, аби не втратити рейтинги перед виборами. Фото - 5 канал

Зустрічі "нормандської четвірки" найближчим часом не буде через наближення виборів у Росії. Так вважає колишній представник в мінській ТКГ Роман Безсмертний. Однак, за його словами, президент Володимир Зеленський проведе зустріч з президентом Франції Емманюелем Макроном.

Безсмертний припустив, що зустріч двох президентів відбудеться на наступному тижні. Про це він повідомив в ефірі 24 каналу.

Президент РФ Володимир Путін буде відтягувати зустріч у "нормандському форматі", аби не втратити рейтинги перед виборами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романа Безсмертного прибрали з "Мінська"

"Зараз зробити такий крок для Путіна - втратити в рейтингу, він на це не піде. Він тримає тезу "українці вороги, американці - вороги ", - сказав Безсмертний.

Друга причина затримки зустрічі "нормандської четвірки", за його словами, полягає в складності організації зустрічі такого рівня.

Президент України Володимир Зеленський 6 серпня закликав очільників країн-учасниць "нормандського формату" відновити переговори щодо ситуації на Донбасі. Зеленський зробив відповідну заяву через загибель чотирьох українських військових унаслідок обстрілу з боку російських найманців під час перемир'я.

Зараз ви читаєте новину «"Нормандська четвірка" найближчим часом не зустрінеться - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі