понеділок, 28 травня 2012 15:01

Ніякої бази для тероризму в Україні не існує - Кармазін

Ніякої бази для тероризму в Україні не існує - Кармазін
Юрій Кармазін назвав "теракти" в Україні повтором російських сценаріїв. Фото: mair.in.ua

В Україні немає бази для створення та розвитку тероризму.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона", перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правосуддя Юрій Кармазін.

"Як професіонал боротьби із злочинністю, в тому числі організованою, я вважаю, що у нас ніякої бази для тероризму в Україні не існує", - відзначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час Євро-2012 можливі заяви про теракти - Клюєв

За його словами, усі вибухи і заяви про нібито розкриття підготовки до терактів є "поганим повтором російських дій та сценаріїв".

Кармазін зауважив, що зараз "ніхто вже нічого не говорить про Дніпропетровськ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "голови" дніпропетровських підривників влада обіцяє 2 мільйони гривень

"Ніхто нічого там не розкрив, але ніхто і не покараний за це. Ну, є терористичні акти. Не може їх розкрити ні міліція, ні Служба безпеки. То тоді реально мають летіти голови тих, хто не розкрив, і призначатись нові", - зауважив нунсівець.

"Чому ніхто досі не звільнений? Та тому що не було ніяких терористичних актів. Були всього на всього спецоперації", - пояснив Кармазін.

Нагадаємо, раніше голова РНБО Андрій Клюєв під час підсумкового засідання міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку при президенті України, присвяченого проведенню фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012, заявив, що під час Євро-2012 в Україні можуть з'явитись заяви про теракти.

Зараз ви читаєте новину «Ніякої бази для тероризму в Україні не існує - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі