вівторок, 19 серпня 2008 08:40

Німецький експерт заступився за Тимошенко і порадив Ющенку не гарячкувати

Експерт німецького фонду "Наука і політика" Райнер Лінднер вважає політичними спекуляціями звинувачення на адресу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко у політичній корупції та змові з Росією.

Про це він заявив в інтерв"ю "Німецькій хвилі", коментуючи відповідну заяву заступника глави секретаріату президента України Андрія Кислинського, зроблену в понеділок.

Лінднер порадив українським політикам не гарячкувати з такими гучними заявами.

"Наразі багато спекулюють довкола того, які домовленості і з ким могли мати місце. Тому я не брався б говорити про якісь конкретні угоди між Тимошенко та Москвою", - сказав він.

"Ми не повинні забувати, що сама Юлія Тимошенко та її оточення завжди дуже чітко виступали за західну інтеграцію України. Та й для Росії, я гадаю, нині йдеться не стільки про те, хто стане наступним українським президентом, скільки про українську територію, зокрема Крим, наскільки Росія може посилити тут свої претензії", - додав Лінднер.

"Гадаю, ці питання є значно глибшими та принциповішими. Тому ці суми на якийсь передвиборчий проект, які вже нібито підрахували, і посади, які вже роздали, я би знову ж таки зарахував до розряду політичних спекуляцій, які окремі посадовці поширюють через ЗМІ в час відпусток", - наголосив німецький експерт, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Німецький експерт заступився за Тимошенко і порадив Ющенку не гарячкувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі