пʼятниця, 08 березня 2019 19:48

Німеччина і Росія розділили Європу на дві сфери впливу - Безсмертний

Німеччина і Росія розділили Європу на дві сфери впливу - Безсмертний
"Північний" і "Турецький" потоки – це сучасна трактовка Пакту Молотова-Ріббентропа", - переконаний Безсмертний. Фото: Олександр Косарев

Разом із дозволом Європи розбудувати "Північний потік-2" Росія отримала згоду на агресію.

Про це сказав кандидат у президенту і лідер партії "РУХ +380" Роман Безсмертний в інтерв'ю журналу "Країна".

"На жаль, Німеччина внутрішньо не може протистояти Росії. Вона фактично прийняла пропозицію Росії розділити Європу на дві сфери впливу. Треба розуміти, що Німеччина не здатна відновити контроль над внутрішньою частиною Європи, про яку вона мріяла. Це означає, що Німеччина дала згоду Росії на агресію. Це найнебезпечніше.

Нам треба готуватися до війни. Якщо ми будемо здатні сформувати силу як стримуючий фактор, її не буде. Але якщо далі будемо вести себе, як зараз, війна буде. Для мене це вже очевидно. "Північний" і "Турецький" потоки – це сучасна трактовка Пакту Молотова-Ріббентропа", - констатував Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безсмертний окреслив стратегію реінтеграції окупованих територій

Повний текст інтерв'ю з кандидатом у президенти та лідером партії "РУХ +380" Романом Безсмертним читайте у журналі "Країна" від 7 березня.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина і Росія розділили Європу на дві сфери впливу - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі