понеділок, 16 квітня 2018 16:20

Ніхто не ховається і хворіти не буде - Холодницький вийшов із відпустки

Ніхто не ховається і хворіти не буде - Холодницький вийшов із відпустки
Назар Холодницький обіцяє протягом трьох днів надати пояснення на всі звинувачення. Фото: voanews.com

Антикорупційний прокурор Назар Холодницький вийшов із відпустки і 17 квітня планує ознайомитися зі скаргою, яка надійшла на нього до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

Про це він сказав у коментарі "112 Україна".

"Я дам усі пояснення. Ніхто нікуди не буде ховатися, ніхто не буде хворіти. У КДКП вівторок - прийомний день. Завтра поїду до них з метою ознайомитися зі скаргою, вивчити її і протягом максимум трьох днів надам свої письмові пояснення по суті кожної викладеної скарги", - сказав Холодницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт Ситника і Холодницького - це програш для України

Генпрокурор Юрій Луценко на брифінгу 16 квітня заявив, що Назар Холодницький перебуває у відпустці. Раніше він та глава НАБУ Артем Ситник підписали і надіслали до дисциплінарної комісії прокурорів скаргу з проханням звільнити керівника САП Назара Холодницького.

Його підозрюють у розголошенні оперативної інформації про обшуки та тиск на суд. Це нібито почули на плівках, записаних у його кабінеті.

Зараз ви читаєте новину «Ніхто не ховається і хворіти не буде - Холодницький вийшов із відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі