Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 15:28

Незадоволений Янукович пообіцяв "вилізти із ями"
21

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Президент України Віктор Янукович виступив у Верховній Раді із щорічним посланням про внутрішнє та зовнішнє становище нашої держави.

Його звернення слухали не лише народні обранці та преса, а й керівний склад Кабінету міністрів, представники місцевої влади.

Янукович розпочав з того, що закликав українців припинити жалітись і принижуватись. За його словами, настав час проявити український характер, довести собі і світу, що Україна - це країна-лідер.

Глава держави закликав СБУ та МВС розв'язати справжню війну проти наркоманії та наркоторгівлі.

Він також зізнався, що у нашій державі досі не використано науковий потенціал, а українська модель економіки є застарілою. Тому гарант Конституції незадоволений роком свого правління.

Президент зазначив, що ліквідація корупційних схем та термінове схвалення антикорупційних законів є його категоричною вимогою.

Крім того, політик висловив сподівання, що послідовне підвищення доходів вчителів, вихователів та реалізація програми "соціальне житло" мають уже найближчим часом повернути довіру і надію освітян до держави.

Янукович вважає, що дерегуляція та стимулювання підприємницької ініціативи, прискорення процесу приватизації та продаж сільськогосподарської землі є потужними ресурсами для розвитку економіки України.

Водночас, говорячи про зовнішньо-політичну сферу, глава держави наголосив, що позаблоковий статус та підтримка глобального ядерного роззброєння залишаться пріоритетами зовнішньої політики України.

За його словами, Україна розглядає можливість митної співпраці з Росією, безвізового режиму з Євросоюзом та стратегічного партнерства із США.

На завершення президент заявив, що хоче своїм реформами витягнути Україну з історичної "ями" перехідного періоду.

Зараз ви читаєте новину «Незадоволений Янукович пообіцяв "вилізти із ями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути