вівторок, 08 лютого 2011 17:49

Немиря пояснив, як Україна стала "джерелом корупції"

Немиря пояснив, як Україна стала "джерелом корупції"

Лише за один рік президент України Віктор Янукович перетворив державу на джерело корупції.

Про це заявив заступник голови партії "Батьківщина", колишній віце-прем'єр-міністр у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря.

Як повідомили у прес-службі БЮТ, Немиря зазначив, що чим більше Янукович говорить про боротьбу з корупцією, "тим більше корупції в Україні".

"Лише за один рік перебування при владі Віктор Федорович  перетворив державу зі співучасника корупції на її джерело", - упевнений політик.

За його словами, свідченням цього служить і той факт, що Янукович відкликав пакет антикорупційних законів, який був позитивно схвалений Організацією економічного співробітництва та розвитку  і передбачав серед іншого один з найважливіших антикорупційних заходів -  декларування не лише доходів, а й видатків як політиків та державних службовців, так і членів їхніх родин.

"Президент Янукович, який на кожному кроці декларує боротьбу з корупцією, відкликав цей закон. Це є свідченням того, що президент не має жодного наміру боротися з корупцією", - додав Немиря, підкресливши, що усі міжнародні рейтинги за 2010 рік засвідчили погіршення інвестиційного клімату та зростання корупції в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Немиря пояснив, як Україна стала "джерелом корупції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі