пʼятниця, 20 червня 2008 12:40

Нехай Ющенко і Тимошенко разом підтвердять наявність коаліції у Раді - Литвин

Зараз у парламенті ми спостерігаємо крики і соплі. Представники коаліції говорять, що хтось заважає їм працювати. Хто на цьому тижні їм заважав працювати? Працюйте, ви ж узяли владу, ви ж всі поділили. Але потрібно ще демонструвати відповідальність за організацію роботи.

Про це повідомив народний депутат України, лідер блоку свого імені Володимир Литвин, коментуючи ситуацію у Верховній Раді.

"Потрібно щоб Президент і прем"єр, які в один голос стверджують, що коаліція є, пришли і в сесійному залі це підтвердили. Хай у їхній присутності проголосують декілька законів, тих, які потрібні уряду і Президентові", – додав він.

За словами політика, зараз коаліція зняла з розгляду всі урядові законопроекти, тому що боїться продемонструвати, що не ухвалить жодного рішення.

Також Литвин відзначив, що надалі ситуація в парламенті розвиватиметься "від поганого до гіршого".

На питання, чи згодні вони на участь у коаліції, якщо Конституційний Суд визнає її нелегітимність, він відповів: "Можна визнати, можна не визнати, але у нас не виконуються рішення КС, до того ж легітимність може бути підтверджена виключно практичною роботою. Практичної роботи немає, є тотальні звинувачення, що за них хтось не працює, але це абсурд. Давайте спочатку визначимося, що відбувається в країні, що робити і хто буде робити, а потім говоритимемо про коаліцію".

У той самий час нардеп підкреслив, що ПР не вела ніяких переговорів з Блоком Литвина щодо створення нової коаліції, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Нехай Ющенко і Тимошенко разом підтвердять наявність коаліції у Раді - Литвин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі