четвер, 22 квітня 2021 08:37

Не сподобалися запитання про Донбас та російську агресію: нардеп від ОПЗЖ утік із прямого ефіру

Не сподобалися запитання про Донбас та російську агресію: нардеп від ОПЗЖ утік із прямого ефіру
Нардеп від проросійської партії ОПЗЖ Олександр Качний втік в прямому ефірі зі студії після запитання про агресію Росії на Донбасі. Фото: скірншот із відео

Народний депутат від проросійської партії ОПЗЖ Олександр Качний втік в прямому ефірі зі студії після запитання про агресію Росії на Донбасі.

Зокрема, нардепу нагадали заяви його колег по фракції щодо оцінки ситуації на фронті й запитали його особисту думку щодо цього. Відповідний інцидент стався в ефірі телеканалу "Прямий".

"На Донбасі сьогодні відбувається ситуація, при якій одні українці стоять проти інших", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський пропагандист в прямому ефірі побив українського експерта

Після цього ведучі перебили депутата, на що він обурився й закликав дати йому висловитися. Далі в студії до дискусії підключився колишній політв'язень Ахтем Чийгоз, який запитав, хто окупував Крим та чи є війська РФ на Донбасі. У відповідь Качний заявив, що на Донбасі є російська зброя.

"Вам треба повчитись журналістиці трохи, люди", - заявив депутат, покидаючи студію.

У студії "5 каналу" побилися депутати. Бійку влаштували народні депутати Вадим Івченко та Олексій Гончаренко, не зважаючи на камери, які їх знімали. Конфлікт стався через закон про скасування правок Лозового.

Зараз ви читаєте новину «Не сподобалися запитання про Донбас та російську агресію: нардеп від ОПЗЖ утік із прямого ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі