понеділок, 11 березня 2019 10:20

Не п'є горілки і спить кілька годин на добу: з'явилися подробиці життя Порошенка

Не п'є горілки і спить кілька годин на добу: з'явилися подробиці життя Порошенка
Президент Петро Порошенко моніторить ЗМІ і збирає виборчий штаб. Фото: Михайло Палінчак

Президент Петро Порошенко є людиною суперечностей, не переймається через зовнішній вигляд і є "страшенним трудоголіком". Про це повідомляє сайт "Українська правда", посилаючись на джерела в Адміністрації президента.

У час виборчої кампанії він спить лише по кілька годин на добу – зазвичай робочий день Порошенка розпочинається о 10:30-11 ранку і закінчується орієнтовно о 00 або о 1 ночі.

"Раніше "перший" любив засиджуватися до 3 ночі, але тут ніхто не витримував з таким графіком. Нічого іншого не залишалося, як впрошувати його, що робочий день треба закінчувати у той самий календарний день, коли він і починається", – пояснює зміни у графіку президента один з керівників АП.

Під час підготовки до виборів розпорядок Порошенка трохи змістився: тепер він приїжджає в АП на 9:30, а якщо має запланований виїзд у регіони, то виліт зазвичай планують на 10.30 ранку.

Першим, кого бачить Порошенко після приїзду на роботу – свого першого помічника Юрія Оніщенка, який складає графік президента і перебуває поруч з ним впродовж усього робочого дня.

Після ознайомлення з моніторингами ЗМІ та документами на підпис, Порошенко збирає нараду, де слухає про ситуацію в зоні АТО, дані розвідки, а також про внутрішню ситуацію по регіонах, проблеми на місцях та ризики.

Далі графік Порошенка доволі плаваючий, але раз на день він обов'язково збирає у себе членів виборчого штабу та проводить зустріч ситуативної кімнати.

У відносинах зі своєю командою Порошенко вибагливий і суворий, а в повсякденному житті імпульсивний – його легко вивести з себе.

Вільний час президент проводить його у Facebook або переписується у WhatsApp зі своїм оточенням.

"У харчуванні Петро Олексійович не вибагливий. Їжу йому готують кухарі Державного управління справами. За правилами безпеки, на місці її перевіряють у лабораторії санепідемстанції ДУС, щоб уникнути отруєння. Зазвичай йому подають просту їжу: солянку, борщ, котлети з гречкою. Через цукровий діабет Порошенко зовсім не їсть солодкого, але часом любить перекусити пиріжками з м'ясом, які не менш небезпечні для діабетиків", - пише сайт.

Відзначається, що шкідливих звичок у Порошенка небагато. Він не палить, але може дозволити собі келих білого сухого вина, чи трохи віскі з льодом чи бокал пива.

Горілку президент не любить, але вживає енергетик Red Bull без цукру, щоб боротися зі втомою.

Серед мінусів Порошенка його оточення називає байдужість до спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко похвалився, як витратив 1,5 млрд грн на благодійність і пригрозив корупціонерам

7 лютого президента Петра Порошенка зареєстрували кандидатом у президенти.

Вибори президента мають відбутися 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Не п'є горілки і спить кілька годин на добу: з'явилися подробиці життя Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі