субота, 06 квітня 2019 22:27

"Не обманюйте нас": Кличко звернувся до Порошенка і Зеленського

"Не обманюйте нас": Кличко звернувся до Порошенка і Зеленського
Володимир Кличко розкритикував Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Боксер Володимир Кличко назвав обманом здачу аналізів Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Про це він заявив у Facebook.

Отримати результати аналізу на наявність заборонених препаратів або алкоголю в крові або сечі за кілька годин після здачі неможливо, сказав спортсмен.

"Для проведення аналізу необхідно хоча б 48 годин. Не обманюйте себе і нас, громадян України, які хочуть вибрати "чистого" президента", - заявив він.

Кличко закликав кандидатів перездати аналізи, витрати на які він готовий оплатити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент втягнувся у цирк Зеленського, за цим боляче спостерігати

5 квітня кандидати у президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко здали аналізи.

Зеленський, який ініціював експертизу, здав лише кров. При цьому він висловив готовність доздати інші аналізи. Експертизу він проходив у лабораторії "Євролаб", власником якої є прихильник Зеленського Андрій Пальчевський. Результати його аналізів будуть оприлюднені за три дні.

Порошенко здавав аналізи у медпункті стадіону "Олімпійський", де проходять обстеження спортсмени. Він здав сечу, кров, зразки волосся і пройшов огляд у лікаря.

Зараз ви читаєте новину «"Не обманюйте нас": Кличко звернувся до Порошенка і Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі