пʼятниця, 10 лютого 2017 11:15

"Не можна спілкуватися без екзорциста" - нардеп відреагував на скандальну заяву міністра

"Не можна спілкуватися без екзорциста" - нардеп відреагував на скандальну заяву міністра
Дмитро Тимчук/hvylya.net

Україна не може торгувати з окупованими територіями Донбасу. Таким чином Київ фінансує бойовиків.

Про це у своєму Facebook написав народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

"У Кабміні з останніх сил продовжують тримати зв'язок з паралельною реальністю. З Міненергетики, я так розумію, вже не можна спілкуватися без участі екзорциста. Останній перл. Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик: "Ми не торгуємо (з окупованим Донбасом. - Gazeta.ua). Йде обмін товарами". Вражаюче, що український міністр не знає визначення слова "торгівля", куди входить і "обмін товарами", - повідомив Тимчук.

У Кабміні не називають окупацію Донбасу окупацією. Аргументують це тим, що підприємства ОРДЛО платять податки в український бюджет у вигляді товарів. Так Тимчук запропонував у платіжках за комуналку українцям виставляти рахунок товарами.

"Що в ДНР, що в ЛНР усі підприємства і компанії поділяються на 2 категорії: ті, які платять податки і Києву, і терористам, й ті, які платять тільки терористам. Підсумок: найвидатніші "платники податків до українського бюджету" в ОРДЛО - водночас і головні спонсори тероризму. А кошти для спонсорування терористів вони отримують за рахунок торгівлі з Україною. Це факт", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію від відповідальності звільняють руками українців

Міністр енергетики Ігор Насалик заявив, що Україна не торгує з окупованими територіями, а проводить бартер.

Зараз ви читаєте новину «"Не можна спілкуватися без екзорциста" - нардеп відреагував на скандальну заяву міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі