середа, 21 квітня 2021 22:34

"Не хочу спойлерити, відповідальність буде" - Арахамія сказав про "слуг" Тищенка і Шевченка

"Не хочу спойлерити, відповідальність буде" - Арахамія сказав про "слуг" Тищенка і Шевченка
Поведінку Шевченка Арахамія назвав більшим порушенням.

Завтра на фракції "Слуга народу" розглянуть питання по нардепах Миколі Тищенку і Євгенію Шевченку. Про це сказав голова фракції Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24".

На запитання: чи буде підніматися питання про виключення Тищенка і Шевченка з фракції, Арахамія відповів:

"На засіданні фракції будуть обговорюватися ці питання. Я зараз не хочу робити якийсь спойлер, тому що це колективна думка і колективне рішення.

Можу сказати своє відношення до того, що зробив пан Тищенко. Треба по-перше, щоб він добровільно взяв максимальне покарання, яке зараз передбачене законом, пішов і до бюджету заплатив.

Потім пішов і ще як мінімум таку ж суму, а то і в двічі більше, купив ну наприклад, як наші депутати їздили останнього тижня на фронт, купив дрони. Поїхав на фронт і вручив хлопцям. Нехай відпрацьовує. Тому що він якісь відмазки пише у своєму Фейсбуці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коля мав би вивчити маршрут із трьох літер" - мережі про "слугу народу" Тищенка

Поїздку Шевченка до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка голова фракції "СН" назвав більшим порушенням.

"Напевно йому (Лукашенкові. - Gazeta.ua) треба було показати, що його хоч хтось сприймає. І він із ним почав там спілкуватись про якусь геополітику, якісь економічні відносини, про план по Донбасу", - прокоментував голова фракції.

"Сьогодні високопосадовець з Норвегії за порушення карантину, як пан Тищенко, сплатив великий штраф. Це зрозуміло - адмінвідповідальність. Він має нести відповідальність, як адміністративну так і політичну.

Що стосується пана Шевченка, то це неприйнятно.

Він (Тищенко. - Gazeta.ua) точно буде мати відповідальність, просто зараз не хочу спойлерити. У мене не було можливості з ним спілкуватися, тому що він поїхав з робочою поїздкою на Закарпаття", - сказав Арахамія.

18 квітня Микола Тищенко порушив карантин, влаштувавши вечірку на честь дня народження дружини Алли Барановської. Святкування відбувалось у зоні готелю Fairmont Gold Lounge, повідомили журналісти програми "Схеми: корупція в деталях".

У вівторок Євгеній Шевченко в Мінську зустрічався з Олександром Лукашенком.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу спойлерити, відповідальність буде" - Арахамія сказав про "слуг" Тищенка і Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі