понеділок, 20 березня 2017 10:01

Назвали найбільшу перешкоду для реформ в Україні

Назвали найбільшу перешкоду для реформ в Україні
Фото: biz.nv.ua

Популісти і відсутність хорошої комунікації між реформаторами і українським суспільством шкодять перебігу реформ в країні.

Про це заявляє співголова Групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні Лєшек Бальцерович в інтерв'ю журналу "Новое Время".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бальцеровичу відкрили очі на "прориви" в реформах

"На жаль, я не маю повної інформації. Не знаю, наприклад, що тормозить приватизацію, чому немає ринку землі. Але я переконаний, що це велика перемога популістів, що реформатори злякалися", – розповідає Лєшек Бальцерович.

За словами польського реформатора, для відкриття ринку землі необхідно налагодити комунікацію із суспільством. Пояснити людям, чому не варто підтримувати популістів.

"Сподіваюсь, що цього року це буде зроблено", - зазначив радник.

Раніше співголова групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні Лешек Бальцерови заявив, що Україна повинна стати країною економічного успіху, щоб мати сильну позицію на Заході. Подання себе лише як жертви російської агресії не допоможе.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільшу перешкоду для реформ в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі