вівторок, 25 квітня 2017 13:51

НАЗК виписало собі відстрочку на перевірку декларацій

НАЗК виписало собі відстрочку на перевірку декларацій
НАЗК на місяць відтермінувало перевірки декларацій. Фото: bdzhola.com

Нацагентство з питань запобігання корупції на 30 днів продовжило термін проведення повної перевірки декларацій високопосадовців.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Йдеться про електронні декларації високопосадовців за 2015 рік, перевірку яких розпочали 23 лютого 2017 року за рішенням НАЗК. На необхідності продовження термінів перевірки наполягав відповідальний за напрямок перевірки е-декларацій член НАЗК Руслан Радецький. Підставами для цього назвали відсутність всіх необхідних відповідей на запити НАЗК щодо зазначеної в е-деклараціях інформації та опрацювання отриманих пояснень", - ідеться в повідомленні.

Зазначають, що голова НАЗК Наталія Корчак не підтримує таке рішення і наполягає на оприлюдненні проміжних результатів перевірки. На її переконання, нема об'єктивних причин продовжувати термін перевірки е-декларацій для урядовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корчак пояснила 200-тисячні премії заслугами

22 лютого члени НАЗК прийняли рішення про перевірку декларацій керівництва держави за 2015 рік. Вона повинна тривати 60 днів.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК виписало собі відстрочку на перевірку декларацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі