субота, 18 листопада 2017 16:05

НАЗК "прикрило" міністра Данилюка - Соломатіна

НАЗК "прикрило" міністра Данилюка - Соломатіна
Олександр Данилюк. Фото: NewsNetwork

Нацагентство з запобігання корупції навмисно не проводить перевірку електронної декларації міністра економіки Олександра Данилюка.

Про це повідомила керівник департаменту фінконтролю НАЗК Ганна Соломатіна в ефірі "24 каналу".

"Я не хочу розголошувати імена людей, яких "прикривали", щоб не зашкодити роботі слідства. Але можу сказати, що одним з них є міністр фінансів Олександр Данилюк. Його декларацію і до сьогодні не перевірили, а мали б це зробити ще у травні. Саме тому з НАЗК пішло стільки людей – вони відмовлялись виконувати прямі вказівки Геращенкова. Я не знаю, хто за ним стоїть. Я спілкувалася безпосередньо з ним", - сказала Соломатіна.

"Всі наявні у мене документи я передала в НАБУ. Але розслідування не буде просуватись, якщо документи через ГПУ опиняться в СБУ. А саме НАЗК потрібно повністю перезавантажити, бо інакше воно так і не буде виконувати своїх прямих функцій та зобовязань", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викривачка НАЗК кинула виклик Луценку та САП

14 листопада директор департаменту фінансового контролю НАЗК Ганна Соломатіна повідомила, що працівники НАЗК узгоджують із Адміністрацією президента результати перевірки електронних декларацій.

Національне антикорупційне бюро відкрило провадження.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК "прикрило" міністра Данилюка - Соломатіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі