Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2020 11:41

НАЗК почало перевіряти декларації Зеленського і Порошенка

НАЗК почало перевіряти декларації Зеленського і Порошенка
НАЗК почало перевіряти декларації чиновників. Фото: pixabay

Національне агентство з питань запобігання корупції почало перевіряти декларації Володимира Зеленського і Петра Порошенка.

Також установа перевірить е-декларації міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка, ексміністра Кабінету міністрів Дмитра Дубілета, ексміністра охорони здоров'я Іллі Ємця, ексміністра оборони Андрія Загороднюка, ексглави МЗС Павла Клімкіна, ексміністра культури Євгена Нищука, голови Харківської ОДА Олексія Кучера, повідомляє пресслужба НАЗК у Telegram.

"Розпочали перевірку декларацій осіб, які обіймали посаду президента України 2019 року: Володимира Зеленського і Петра Порошенка (декларації за 2018 і 2019 роки)", - написали у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зізнався у порушенні і готовий нести відповідальність

НАЗК також почало перевіряти й першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександра Шефера, начальника відділу забезпечення роботи міністра Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Костянтина Мар'євича, директора КП "Кременчуцька міська телерадіокомпанія" Сергія Перепелятника, заступника начальника ЖЕД "Печерськжитло" Ларису Ткач.

Президент Володимир Зеленський задекларував 13,5 млн грн доходів від відчуження майна. Дані вніс до реєстру декларацій. 2 липня майно президента на суму 13 млн 470 тис. придбала Валентина Кісєль. Людина з таким же іменем та прізвищем є дружиною народного депутата від "Слуги народу" та заступника голови фракції Юрія Кісєля.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК почало перевіряти декларації Зеленського і Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути