пʼятниця, 16 квітня 2021 14:13

"Навіщо ми закривали канали Медведчука? Щоб подібну х*рню росіяни несли на 1+1?" - журналістка

"Навіщо ми закривали канали Медведчука? Щоб подібну х*рню росіяни несли на 1+1?" - журналістка
Відбулася операція із залякування українців, пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

На телеканалі "1+1" у четвер увімкнули "військового експерта" з Росії, який розповідав про "мощный удар двумя флангами" по Україні російською армією.

В ефір росіянина Павла Фельгенгауера ввімкнула телеведуча Наталія Мосейчук, відома за телешоу з дверима Офісу президента.

"Окружение и быстротечная глубокая операция с окружениями и пленениями, разгромом основным сил ВСУ. Такой суперИловайск... Что приведет к краху украинской государственности", - заявив росіянин.

Присутній у студії колишній міністр оборони Андрій Загороднюк висловився про російську пропаганду.

Також в ефірі виступав нардеп із прокремлівської ОПЗЖ Нестор Шуфрич. Колишній "регіонал" заявив: "Я не хочу, щоб за якісь геополітичні інтереси воювали українці".

Така фраза спричинила певну реакцію в присутнього в студії міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

"Про які "геополітичні інтереси" ви говорите? На нашу землю напали. Наших громадян убили російські військові. Це наша земля, наші люди - батьки, сини, діди. Яких убили російські кадрові військові. Ми захищатимемо цю землю", - відповів Кулеба Шуфричу.

Телеканал "1+1" належить олігарху Ігорю Коломойському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло медведчуківських і мураєвських телеканалів показали в одному відео

Програму каналу прокоментувала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

"Оце послухали шматок із "Права на владу" х*я з гори Фельгенгауера. Фактично на цей випуск у Мосейчук не знайшлося ні дверей, ні велосипеда - і довелося тягнути якогось тухлого росіянина.

Чиєю метою було розказати в ефірі каналу, який найбільше дивляться, те, що ЗСУ розіб'ють за п'ять хвилин, а ми тут усі помремо. Тобто провести психологічну операцію з залякування.

По-друге, морда лякає "суперІловайськом".

Нах*ра ми закривали канали Медведчука? Щоб подібну х*рню росіяни несли на каналі "1+1"?

Враження таке, наче оце бомбардують німці Лондон. Гинуть люди, горять квартали, дітей масово евакуюють у села, метро перетворюється на тотальне бомбосховище. А на ВВС кажуть, "а послухаймо думку містера Геббельса". І лондонцям починають розповідати, як вони всі помруть, а Лондон спалять до біса. Тож здавайтеся, бо в нас бомби крутіші. А ще, що ми влаштуємо вам "суперДюнкерк" і ваші човники вже не врятують нікого. Уявляєте таке?

Якого лисого в українських телевізорах знову масово вмикають російський шлак - я не розумію. Це якийсь Стокгольмський синдром чи совок у голові?", - прокоментувала журналістка.

"Інформаційна війна - це страх, паніка", - казав президент Володимир Зеленський, коли анонсував створення Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Зараз ви читаєте новину «"Навіщо ми закривали канали Медведчука? Щоб подібну х*рню росіяни несли на 1+1?" - журналістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі