середа, 20 лютого 2008 14:53

Науменко повернувся в крісло гендиректора "Укрзалізніці"

На посаді гендиректора "Укрзалізніці" поновлений Петро Науменко, звільнений з цієї х посади ухвалою Кабміну 24 грудня 2007 року.

Як повідомив прес-секретар голови парламентського комітету з питань транспорту Роман Яненко, у вівторок державна виконавча служба привела у виконання дане судове рішення.

Після того, як судовий виконавець ознайомив колишнього гендиректора "Укрзалізніці" Василя Мельничука з відповідними документами, місце керівника залізниці зайняв Петро Науменко. В ході брифінгу він заявив: "На підставі судового рішення, я підписав наказ про відновлення себе на посаді генерального директора "Укрзалізніці" і узяв під контроль роботу галузі. Я повернувся, оскільки мене позбавили роботи незаконно. В ході судового розгляду було визначено, що розпорядження Кабміну про моє звільнення було видане з подачі Мінтрансзвязку, і підставою для цього була нібито моя заява. Я ж нічого подібного не писав", повідомляють Подробиці.

Зараз ви читаєте новину «Науменко повернувся в крісло гендиректора "Укрзалізніці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі