пʼятниця, 27 квітня 2007 14:10

НАТО все ще хоче бачити Україну і Грузію серед своїх членів

Політика НАТО відносно України і Грузії залишається незмінною: північноатлантичний альянс бажає допомогти Києву і Тбілісі наблизиться до евроатлантичних інституцій.

Про це в п"ятницю в Осло напередодні засідання комісії Україна-НАТО, яка пройде в рамках неформальних зустрічей міністрів закордонних справ НАТО, повідомив офіційний представник альянсу Джеймс Аппатурай.

Він нагадав, що в даний час, ні Україна, ні Грузія не співробітничають з НАТО в рамках плану відносно придбання членства. "У нас є інтенсифікований діалог, ми хочемо допомогти (Києву і Тбілісі - ІФ) бути ближче на шляху до евроатлантичних інституцій. Політика альянсу відносно цих двох країн не змінилася", - підкреслив він.

Аппатурай відзначив, що в ході поточного майбутнього засідання комісії Україна-НАТО міністри закордонних справ країн-членів НАТО обговорюватимуть з главою зовнішньополітичного відомства Арсенієм Яценюком поточну політичну ситуацію в Україні, а також пріоритети Києва і інструменти їх досягнення, пишеІнтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «НАТО все ще хоче бачити Україну і Грузію серед своїх членів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі