неділя, 09 червня 2013 20:26

Наступника Януковича виберуть з опозиції - експерт

Наступника Януковича виберуть з опозиції - експерт
Володимир Стус: українські партії та українські політики - це "предмети одноразового вжитку". Фото: obozrevatel.com

На президентських виборах 2015 року може бути реалізований сценарій вибору наступника чинного глави держави Віктора Януковича серед лідерів опозиції.

Такий прогноз висловив експерт Володимир Стус в ефірі "Ера-FM".

"На мій погляд, варто очікувати, що на наступних президентських виборах буде реалізовано сценарій вибору наступника Януковича серед лідерів опозиції. У цьому плані Віталій Кличко є найбільш вірогідною кандидатурою. Янукович - це представник аристократії, що формується. Саме ця аристократія вибере наступника Януковича з опозиційного табору, якого вона також контролюватиме. Не буде це Кличко - буде Яценюк чи інший ... Це буде варіант "Ющенко-2", коли прийде кандидат з опозиційними гаслами, близькими до народу, казатиме правильні речі, як Ющенко на Майдані. А потім ми побачимо те ж саме, що вже відбулося", - сказав Стус.

За його словами, українські партії та українські політики - це "предмети одноразового вжитку".

"Вони приходять на опозиційній хвилі: "Ми команда професіоналів, антикризові менеджери, справжні професіонали і патріоти". Прийшовши, роблять все навпаки: утискають соціальну спрямованість економіки, дерибанять бюджет, чинять корупцію", - зазначив Стус.

Зараз ви читаєте новину «Наступника Януковича виберуть з опозиції - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

155

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі