пʼятниця, 05 квітня 2019 07:39

"Наступне запрошення вести концерт в Броварах?" - Геращенко вимагає вибачень Зеленського перед Тимошенко

"Наступне запрошення вести концерт в Броварах?" - Геращенко вимагає вибачень Зеленського перед Тимошенко
Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко вимагає від кандидата у президенти Володимира Зеленського вибачень перед лідеркою ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко. Фото - ТСН

Віце-спікер Верховної Ради, народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Геращенко вимагає від кандидата у президенти Володимира Зеленського вибачень перед лідеркою ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

Так депутат відреагувала на пропозицію Зеленського до Тимошенко стати незалежним арбітром на дебатах із президентом ї. На думку Геращенко, кандидат своєю пропозицією принизив Юлію Тимошенко і мільйони її виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко відреагували на пропозицію Зеленського щодо арбітра на дебатах

"Спочатку Володимир 29 березня поїхав на концерт в Бровари , замість дебатів з Юлією Тимошенко. А потім запросив її вести свої дебати . Наступне запрошення - вести концерт в Броварах чи корпоратив замість своєї напарниці з кварталу? Чи вимагатиме від неї здачі аналізів перед конферансом? Юлія Тимошенко - одна з лідерів опозиційної фракції, а не ведуча дебатів і корпоративів. Можна не погоджуватися з її політичними поглядами, але за нею стоять мільйони виборців. Вимагаю вибачень Зеленського перед Тимошенко", – написала віце-спікер Ради у Facebook.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський запросив Юлію Тимошенко бути арбітром на дебатах з президентом Петром Порошенком. Про це заявив у новому відеозверненні.

Зараз ви читаєте новину «"Наступне запрошення вести концерт в Броварах?" - Геращенко вимагає вибачень Зеленського перед Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі