пʼятниця, 08 листопада 2019 15:54

Насірова знову почали судити

Насірова знову почали судити
У березні 2017-го, коли детективи НАБУ прийшли до Романа Насірова з підозрою, лікарі вивезли його на ношах під ковдрою у "Феофанію".

Вищий антикорупційний суд у п'ятницю провів підготовче засідання у справі екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Суд фактично почав розгляд справи по суті, пише LB.ua

Оскільки один із адвокатів не прийшов на засідання, а обвинувачений відмовився слухати обвинувальний акт без нього, судовий розгляд відклали. Він продовжиться 19 листопада.

Наприкінці 2017-го Насірова судили у Шевченківському районному суді міста Києва. Сторона його захисту вимагала зачитати всі 774 сторінки обвинувального акта. Засідання проходили вкрай рідко, тому судовий розгляд так і не дійшов до кінця звинувачення.

Торік у жовтні справу передали до Антикорупційного суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість профілакторію - котеджі топ-митникам: Насіров і Ко заселили "Конча-Заспу"

НАБУ підозрює Романа Насірова у зловживанні владою та службовим становищем. Це спричинило збитків на майже 2 млрд грн.

За даними слідства, на посаді керівника ДФС він ухвалював рішення в інтересах народного депутата Олександра Онищенка. Щодо останнього розслідують провадження за підозрою в махінаціях із газом.

Зараз ви читаєте новину «Насірова знову почали судити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі