пʼятниця, 02 березня 2012 12:51

Наші політики як проститутки - Ярмола

Наші політики як проститутки - Ярмола

Лідер козак-рок гурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола заявив, що всі українські політики є аморальні як соціальний клас. Музикант в ефірі "5 каналу" прирівняв професійних політичних діячів до проституток.

"Те, що я порівняв наших політиків з проститутками, може бути й зажорстко. Але я патріот України, і я вважаю, що вона має виглядати не так, як зараз. Те, що ми маємо зараз, не є найкращою формою держави", - відзначив Ярмола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська інтелігенція скликала Національний круглий стіл

На його думку, Україною має керувати Рада старійшин.

"Старійшини – це люди такого віку й мудрості, коли вони навчились легко домовлятись між собою. Вони не мають приватної власності й усі свої світські зв'язки вже завершили. Їм не треба влаштовувати своїх онуків в університети", - пояснив митець.

За його словами, таких старійшин навіть обирати не треба буде – люди про них й так знатимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську опозицію звинуватили в егоїзмі по відношенню до людей

"Наприклад, до таких мудреців, які мали відношення до політики, але не були професійними політиками, належать Магатма Ґанді та Іван Павло ІІ. Люди такого рівня мають керувати державою", - наголосив Ярмола.

Він додав, що не бачить різниці між професійними опозиційними та провладними політиками. На його думку, опозиція не повинна вчиняти адекватні, прийняті у сучасному суспільстві дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіоналам порадили не відроджувати радянську драму в сучасній Україні

"Я хочу бачити нову опозицію, якісно іншу", - підсумував лідер гурту "Гайдамаки".

 

Зараз ви читаєте новину «Наші політики як проститутки - Ярмола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі