четвер, 07 лютого 2019 15:00

Наше завдання – зробити все, щоб олігархат як система політичного управління державою зник – Безсмертний

Наше завдання – зробити все, щоб олігархат як система політичного управління державою зник – Безсмертний
У програмі Безсмертного є пункти, які дозволять відсторонити олігархат від влади. Фото: Олександр Косарєв

Партія "РУХ +380" робитиме все можливе, щоб усунути олігархів від системи управління державою.

На цьому наголосив лідер політсили і кандидат у президенти Роман Безсмертний в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Партія робить ставку на середній клас. Лобіюватиме інтереси людей, які фізичною та розумовою працею заробляють гроші. Зараз щоденно веду розмови з такими людьми. Наше завдання – зробити все, щоб олігархат як система політичного управління державою зник. Недопустимо, щоб чотири чоловіки з-за кордону керували Українською державою. Вони мають кілька паспортів і Україна для них – лише територія для заробітку", - сказав Безсмертний.

У його програмі "Маніфест про майбутнє" є пункти, які дозволять відсторонити олігархат від влади.

"У розділі "Протидія корупції" все прописано. Перша пропозиція – усунення монополії. Адже олігархат є наслідком монополізації, яка забезпечує володіння, транспортування та реалізацію груп товарів та послуг в одних руках. Наслідок цього - високі ціни та захмарні тарифи. На ринку має бути здорова конкуренція цін і якості. Споживач має право обирати у кого він купує товари і послуги. Друга пропозиція – інституційні реформи. Нарешті мають запрацювати згідно зі своїми повноваженнями Фонд держмайна, Антимонопольний комітет та інші органи. Вони мають працювати, протидіяти монополіям, а не виконувати вказівки високопосадовців, які ділять потоки", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На старому ґрунті нові корупціонери з'являться, як гриби - Безсмертний

Повний текст інтерв'ю з кандидатом у президентом і головою партії "РУХ +380" Романом Безсмертним читайте на Gazeta.ua та в "Газеті по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Наше завдання – зробити все, щоб олігархат як система політичного управління державою зник – Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі