середа, 27 квітня 2011 13:19

"Наша Україна" взялася за денонсацію "харківських угод" Януковича-Медведєва

"Наша Україна" взялася за денонсацію "харківських угод" Януковича-Медведєва

Партія "Наша Україна" за підсумками з'їзду ухвалила дві резолюції.

Першою вона виступила за скасування "харківських угод" від 2010 року про подовження перебування Чорноморського флоту у Севастополі.

В документі йдеться про те, що договір з Росією суперечить інтересам України, створює загрози для нацбезпеки, завдає збитків українській економіці, тому має бути неминуче скасований.

"Росія систематично порушує договірні умови тимчасового перебування свого флоту на українській території. Дотепер не укладено жодного договору аренди на об'єкти, які використовує російський флот. Усупереч рішенню судів, окуповані маяки. Забруднення російським флотом акваторії кримського узбережжя та склади вибухонебезпечний матеріалів несуть пряму загрозу для життя українців",- зазначаєтсья у резолюції.

Делегати також одноголосно ухвалили резолюцію про актуальні завдання партії.

В ній, зокрема йдеться про те, що "НУ" категорично засуджує антиукраїнський та антинародний курс режиму на чолі з Януковичем.

"Нинішня влада будує авторитарну, корупційну, поліцейську систему, яка діє виключно у "родоплемінних інтересах магнатів та чиновників, ігноруючи потреби більшості громадян. Зухвало порушивши конституцію режим монополізував владу. Режим порушує права громадян на свободу слову, зібрань та вільні вибори",-наголошується у документі.

Партія також заявляє про створення нової політичної команди, яка через конкретні дії разом з громадянами зможе змінити країну.

"Ми оголошуємо початок кампанії: "Владу під контроль!", що є практичним засобом захисту громадян від незаконних дій влади. Ми допоможемо людям відстояти свої конституційні права. На ці буде спрямована діяльність усіх партійних організацій. Ми забезпечимо моніторинг незаконних дій чиновників та будемо надавати правову підтримку громадянам", - підкреслюється у документі.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" взялася за денонсацію "харківських угод" Януковича-Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі