Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 09:13

"Наша Україна" розповіла, як використати Путіна в Україні

"Наша Україна" розповіла, як використати Путіна в Україні

Партія "Наша Україна" заявила, що можливе приєднання України до Митного союзу, який пропонується Російською Федерацією, перекреслить євроінтеграційні перспективи нашої держави та загрожуватиме втратою економічної незалежності.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", лише вільна торгівля з Росією без митно-союзного придатку повинна бути пріоритетом для українського уряду та влади в цілому.

На думку "нашоукраїнців", запланований приїзд прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна слід використати для досягнення домовленостей про функціонування зони вільної торгівлі з Росією без жодних винятків і обмежень, які сьогодні створюють штучні перепони для українських підприємців в сферах енергетики, металопрокату та харчовій галузі.

На переконання політиків, Митний союз – це чергова ініціатива Росії, яка передбачає формування спільної економічної політики, створення наддержавних керівних органів та в перспективі єдиної валюти.

"Вступ до Митного союзу однозначно обмежить економічний суверенітет України і суперечитиме умовам членства України у Світовій організації торгівлі", - вважають у "Нашій Україні".

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр Росії Володимир Путін відвідає з робочим візитом Україну. У Києві заплановані його переговори з керівництвом української держави з найбільш актуальних питань двостороннього співробітництва, у тому числі в таких важливих галузях, як енергетика, торгово-економічні зв'язки, транспорт, реалізація спільних програм в галузі авіаційної промисловості.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" розповіла, як використати Путіна в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути