субота, 08 січня 2022 16:41

"Нас ведут на запад, против славян" - фанат російських військ і Лукашенка нардеп Шевченко наваяв черговий пост

Позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого вигнали зі "Слуги народу", заявив, що західний курс України - "против славян".

Пост з'явився на сторінці нардепа в Facebook 8 січня.

Шевченко заявив, що "не йде в напрямку трендів запущених майданом, підхоплених Петром Порошенком, і продовжених Володимиром Зеленським".

"30 лет нас ведут по одному курсу. На запад. Против славян, против православных, против своей истории, против своих предков. Я так не хочу", - написав російською.

 

Раніше нардеп писав про "помощь" ОДКБ (військово-політична організація, в яку входить Російська Федерація. - Gazeta.ua) і назвав організацію "очень эффективной".

 

5 січня Шевченко публікував відео, що перебуває у столиці Казахстану Нур-Султані і вихваляв ОДКБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баканов спить? Депутат з ОПЗЖ відсвяткував Новий рік з Путіним

"Колишній "слуга" Евгеній Шевченко, відомий своєю любов'ю до старіючих диктаторів, радить Зеленському у випадку нового Майдану звертатись в ОДКБ - каже, що ефективно. Правда, забув, що ми, слава Богу, не члени організації договору про колективну безпеку.

Євґєній, це саме ваше ОДКБ (читай, російські війська) вже вісім років вбивають українців. Недалеко від вашого рідного округу, у смт Кушугум поховано 118 українських бійців, які загинули в Іловайському котлі, організованому регулярними частинами російської армії.

Але, очевидно, Шевченку не йметься побачити Україну під повною окупацією. Що ж, сподіваюсь провадження за статтею 111, яке по ньому вже здійснюється, буде доведено до кінця. І цей любитель російського міра надовго присяде. Офіс генерального прокурора, правда?", - написала у Facebook депутатка від "Голос" Соломія Бобровська.

Шевченка вигнали із фракції "Слуга народу" торік у травні.

Коли у Білорусі затримали засновника опозиційного Telegram-каналу NEXTA Романа Протасевича, нардеп вихваляв самопроголошеного президента країни Олександра Лукашенка. Їздив до білоруського диктатора.

У 2019 році Шевченко на кремлівському телеканалі розповідав про "радикально настроенных националистов".

Зараз ви читаєте новину «"Нас ведут на запад, против славян" - фанат російських військ і Лукашенка нардеп Шевченко наваяв черговий пост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі