четвер, 13 жовтня 2011 20:28

"Нас мало, але ми – в тєльняжках" – Гриценко

"Нас мало, але ми – в тєльняжках" – Гриценко

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко стверджує, що для членів його партії навіть 10 гривень членського внеску буває проблемою.

Про це він розповів сьогодні у Тернополі.

"Це справжні партійці. Бо вони платять, а не заробляють на партії.  Хоча навіть 10 гривень членського внеску стає проблемою. Особливо у селах, де тільки пенсіонери мають гроші, а решті треба заробити", - заявив Гриценко.

Політик підкреслив, що важко знайти баланс між незалежністю політики і можливістю гуртувати людей навколо себе.

"Коли ми розмістили плакат "Ми вас не зрадили – "Громадянська позиція", то я всюди пояснюю, що він означає. Гриценко, який представляє партію у парламенті, не став тушкою. Так само депутати на різних рівнях – ніхто не став тушкою, ніхто не скурвився, не вкрав собі кусок землі. Ніхто не змінив номер мобільного телефону, як і обіцяли – щоб не закритися", - розповів політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко: Януковичу зберегти обличчя вже не вдасться

Він зазначив, що інші – крадуть, стають тушками і "зливають" свої партії.

"Де Тігіпко зараз? Повелися скільки людей, хто щиро повірив, що мільярдер може бути з власною позицією в опозиції до влади. Вже "злив" партію. Де зараз Ющенко? Навіть у день вироку топить тих, хто стояв на майдані з ним. Де зараз Балога, група Жванії? Литвин "зливає" свою партію. Життя показує, хто є хто", - розмірковує Гриценко.

Лідер "Громадянської позиції" наголосив, що партії, які фінансують мільярдери, згодом "розсипалися або пішли дружно в Партію Регіонів".

"За нами не стоїть якийсь мільярдер, який би забезпечував фінансування партії. Ми не зрадили, ідемо послідовно. Да, нас мало, но ми – в тєльняжках", - сказав Анатолій Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «"Нас мало, але ми – в тєльняжках" – Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі