середа, 13 квітня 2011 11:35

Народні депутати хочуть заборонити екстрасенсів

Народні депутати хочуть заборонити екстрасенсів

У Верховній Раді зареєстровано законопроект, в якому пропонується заборонити діяльність екстрасенсів, знахарів, ворожок, ясновидців.

Зокрема, йдеться про законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів" (щодо заборони діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, та послуг з передрікання майбутнього (долі) №6299.

За словами авторів цього документу, він спрямований на заборону екстрасенсорної з метою "захисту духовного, психічного, морального та фізичного здоров'я населення".

Проектом закону пропонується заборона на телебаченні та в друкованих засобах масової інформації реклами діяльності та послуг екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, та послуг з передрікання майбутнього (долі).

Реалізація положень цього законопроекту, на думку законодавчих ініціаторів, призведе до зміцнення психічного, морального та духовного здоров'я суспільства, та очистить теле-, радіо мережу від передач та інформації, які становлять загрозу для психічного, морального та духовного здоров'я суспільства.

Слід зазначити, що авторами законопроекту виступили народні депутати: "бютівці" Павло Унгурян, Валерій Дубіль, "регіонали" Юрій Бут, Григорій Смітюх, член фракції Народної партії Микола Рудченко, комуніст Євген Царьков.

Зараз ви читаєте новину «Народні депутати хочуть заборонити екстрасенсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі