пʼятниця, 09 листопада 2007 13:36

Народна партія затвердила нову редакцію своєї партійної програми

Народна партія затвердила нову редакцію своєї партійної програми.

За прийняття такого рішення одноголосно проголосували всі 251 присутні на 4-му етапі IX з"їзду делегати. Зі слів лідера партії Володимира Литвина, нова партійна програма відповідає програмі Блоку Литвина, до складу якого входить Народна партія.

"Ми пропонуємо цю передвиборну програму зробити програмою партії", - сказав Литвин.

Зокрема, програма партії передбачає, що Народна партія - це лівоцентристська сила, в основу політики якої покладена "народна ідеологія".

Стратегічною метою партії в програмі визначається подолання бідності.

"Бідність - це найбільш болюча проблема для країни, для мільйонів наших громадян, підступна й руйнуюча хвороба, яка підточує державний і суспільний організм, позбавляє людину повноцінного життя, а народ - історичної перспективи", - сказано в програмі.

Крім того, у програмі закріплені обіцянки БЛ увести погодинну оплату праці зі збереженням 40-годинного робочого тижня, доведення частини оплати праці у виробничій сфері з 8% до 30% собівартості продукції.

Крім цього, партія зазначає, що одним із її пріоритетів є проведення комплексної реформи податкової системи, що, зокрема, передбачає ліквідацію стягнення податку на додану вартість.

У програмі зазначено, що здійснення зовнішньої політики країни повинне здійснюватися тільки на основі національних інтересів.

Народна партія доручила Блоку Литвина блокуватися у Верховній Раді шостого скликання з іншими фракціями, тільки у разі досягнення єдності поглядів щодо реалізації основних положень передвиборної програми блоку, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Народна партія затвердила нову редакцію своєї партійної програми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі