субота, 27 вересня 2008 20:42

Нардепи розслабилися на ВІП-вечірці, а Бережна засвітилась з Фуксманом (ФОТО)
13

Радниця Ющенка Людмила Харів
Син першого віце-спікера Лавриновича Максим
Донька Ігоря Суркіса Марина
Дружина нунсівця Мартиненка Анна
Регіоналка Ірина Бережна зі співзасновником
Київський лаунж-ресторан "Будда-Бар", який пропіарив своєю появою президентський син Андрій Ющенко, у четвер  приймав гостей. Цього разу господарі лаунж-ресторану організували вечірку під назвою Premier Fashion Party.

Причому захід анонсували як перший з серії закритих паті для модної та впливової публіки. Подібні тусовки збиратимуться там, як обіцяно, двічі на рік.

Зірки ховалися від очей папарацці. Ховалися, а тоді виходили з лаунж-ресторану, тримаючи у руках червоні фірмові пакети - презенти від закладу.

Усі вітчизняні Vіри повинні були попередньо пройтися червоною доріжкою, а-ля Канни.

Отже, на доріжці в цей раз, крім завсідників світських тусовок, були помічені народні депутати: Владислав Каськів, Наталя Королевська, Володимир Арьєв, Микола Катеринчук із дружиною Анастасією, Ірина Бережна з Борисом Фуксманом, бізнесмен і колекціонер Ігор Воронов із дружиною телеведучою Тетяною Рамус, син екс-міністра юстиції Максим Лавринович, Марина Кінах з дочкою Зоєю, дочка екс-спікера Литвина Олена, екс-дружина регионала Горбаля Галліна...

За матеріалами: Vip, TabloID.
Зараз ви читаєте новину «Нардепи розслабилися на ВІП-вечірці, а Бережна засвітилась з Фуксманом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі