середа, 21 жовтня 2009 11:48

Нардепи розповіли, що завадило прийняти бюджетний кодекс

Нардепи розповіли, що завадило прийняти бюджетний кодекс

У фракції БЮТ вважають, що державний бюджет на наступний рік буде формуватись в залежності від того, у якій редакції буде прийнятий бюджетний кодекс.

Про це заявив член бюджетного комітету Олег Ляшко.

"Якщо ми повторно проголосуємо за бюджетний кодекс на наступному пленарному тижні в новій редакції, то є сподівання, що бюджет буде прийнятий на новому бюджетному кодексі. Якщо ні, тоді доведеться переробляти бюджет на старій базі. Потім вже новий президент буде міняти бюджет і вводити в дію новий бюджетний кодекс", - розповів він.

Ляшко зазначив, що якби не сьогоднішня політична ситуація, то кодекс міг би бути давно прийнятий.

Водночас нардеп від НУ-НС Ксенія Ляпіна зазначила, що в тому варіанті, в якому пропонує бюджетний кодекс БЮТ, він не може бути прийнятий.

"У такому варіанті цей бюджетний кодекс не можна приймати, тому інсинуації на цю тему можна відкинути. А те, що треба ухвалювати зміни, тут єдині всі фракції, тому що він недіючий не задовольняє нікого", - сказала вона.

Нагадаємо, парламент направив на доопрацювання нову редакцію бюджетного кодексу. "За" проголосувало 228 депутатів. Не голосувала фракція Партії регіонів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Нардепи розповіли, що завадило прийняти бюджетний кодекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі