четвер, 24 лютого 2011 13:51

Нардепи обмежать максимальну пенсію до 7,5 тис. гривень?

Нардепи обмежать максимальну пенсію до 7,5 тис. гривень?

Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко впевнений у тому, що Верховна Рада підтримає ініціативу Кабінету міністрів України щодо обмеження розмірів максимальних пенсій в Україні.

"Я думаю, що з настроїв народних депутатів обмеження на нові максимальні пенсії пройде", - сказав він.

У той же час, віце-прем'єр сумнівається в тому, що парламент погодиться обмежити розмір максимальних пенсій, які вже були призначені. "З розмов з деякими депутатами, я так думаю, що навряд чи вдасться провести рішення щодо обмеження вже призначених пенсій", - зазначив він.

Тігіпко нагадав, що уряд має намір ініціювати обмеження максимальних пенсій в Україні на рівні 10 прожиткових мінімумів.

"Кабінет міністрів подаватиме таку ініціативу: ми будемо просити ввести обмеження на максимальні пенсії як новопризначеним, так і тим, у кого вже є такі пенсії. Цей рівень буде дорівнювати 10 прожитковим мінімумам за станом на початок року. Ця сума еквівалентна 7,5 тисячам гривень", - уточнив віце-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи обмежать максимальну пенсію до 7,5 тис. гривень?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі