понеділок, 31 жовтня 2011 17:17

Нардепи на погоджувальній раді розважалися як могли
23

Фото: Фото: Ольга Каменєва
Профспілка підприємців відзначила "весілля" влади і криміналу
Профспілка підприємців відзначила "весілля" влади і криміналу

Депутати на погоджувальній раді "вбивали час" як могли: спали, жартували, не відривалися від своєї дорогої техніки та явно байдикували.

Вирішували народні обранці і важливі питання - долю закону про вибори, декриміналізацію деяких статей КПК та годину питань до уряду, яка відбудеться п'ятниці.

Так, зокрема, опозиція виступила за те, щоб на годину запитань до Ради прийшов премєр-мінстр Микола Азаров, який має відзвітувати за переговори з Росією щодо газу та зони вільної торгівлі з СНД. "Ми наполягаємо і просимо, щоб на годині уряду був присутній Кабінет міністрів і щоб доповідав прем'єр Азаров. Я розумію, що тут є певні складнощі, але уряд повинен погодитися. Бо ми не розуміємо про що домовилися у Москві — ані про зону вільної торгівлі, ані про газові угоди", - наголосив лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко.

Натомість, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виступив за те, щоб у п'ятницю обговорювалася гуманітарна сфера.

У свою чергу, спікер Володимир Литвин заявив, що у четвер народні депутати розглянуть п'ять законопроектів про вибори народних депутатів України. "Бютівці" вирішили забрати свої законопроекти про вибори і закликали більшість зробити те саме зі своїми.

Голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко закликав парламентську більшість створити робочу групу для написання спільного законопроекту про вибори народних депутатів. За його словами, у робочій групі представників більшості та опозиції має бути порівну. Кириленко наголосив, що депутати мають розробити спільний документ, що влаштував би суспільство, європейську спільноту, а також унеможливив корупцію і використання адміністративного ресурсу.

Тим часом вільна профспілка підприємців України влаштувала під ВР акцію, під час якою офіційно одружили "владу" і "кримінал". Молода дівчина у ролі "нареченої" (влада) та  "наречений" (кимінал) намагалися продемонструвати, що останні 20 років влада і кримінал живуть у "цивільному шлюбі". Активісти виступили проти того, щоб влада обслуговувала кримінал.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи на погоджувальній раді розважалися як могли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі