середа, 29 серпня 2012 01:00

Нардеп упевнений, що 70% виборців все ж прийдуть на вибори

Нардеп упевнений, що 70% виборців все ж прийдуть на вибори
Павло Жебрівський нагадав опозиції, що 40% ще не визначилися, за кого голосувати. Фото: www.hvilya.com

Опозиції варто не забувати, що близько 40% людей ще не визначилися за кого голосувати.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат Павло Жебрівський.

Парламентар наголосив, що хоч ще дуже багато людей не визначилися, за кого голосуватимуть, чи не збираються іти на вибори, до жовтня ситуація дещо зміниться.

"Частина виборців все таки заполітизується до виборів. Вже сьогодні під час виборчої кампанії з кожним тижнем  зменшується кількість тих, хто не визначився, або хто не збирається іти на виборчу кампанію. За моїми прогнозами десь 70% виборців все таки прийде на виборчі дільниці", - зазначив він.

Нардеп додав: "Прибрали графу "проти всіх" і я думаю, що достатня кількість виборців все ж просто  закреслить бюлетень, щоб ним не скористалися. Але політизація виборців відбудеться".

Саме тому, наголосив Жебрівський, партія, яку він очолює, Українська платформа "Собор" і сформулювала свій список без політиків.

"Оскільки в політиках люди зневірилися, ми хотіли дати відповідь на таке питання і дати список без політиків. Ми сподіваємося, що когорта людей все ж  визначиться, що потрібно привнести мораль, зробити ін'єкцію совістю Верховній Раді. Просто вибрати з тих гравців, які вже грають достатньо довго на політичній арені – це не правильно. На моє переконання, потрібно перезавантаження. Ті , хто був у парламенті цього скликання, має пройти легітимізацію на округах", - переконаний нардеп.

Водночас, він додав, що наразі в опозиції зараз не розуміють цього.

"На жаль, сьогодні вони бачать себе і не бачать інших політичних сил, не розуміючи, що до сьогоднішнього дня 35-40% людей або не хочуть іти на вибори, або не визначилися", - підкреслив Жебрівський.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп упевнений, що 70% виборців все ж прийдуть на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі