пʼятниця, 28 грудня 2007 11:12

Нардеп Стретович стрибатиме під ялинкою зайчиком

Народні депутати теж готуються до Нового року та Різдва. "ГПУ" попросила декого з них поділитися спогадами про минулі святкування та розповісти про плани щодо нинішнього.

— Я живу на вулиці Шовковичній. Коли були молодшими, то шумною компанією із друзями скликали сусідів і маршем ішли на Хрещатик, — розповідає нардеп-"нашоукраїнець" Володимир Стретович, 49 років. — Під ялинкою випивали келих шампанського.

Каже, що два роки вже так не святкують: на вулицях багато п"яних та бруду. То їдуть у заміський будинок із друзями. На дворі запускають петарди.


— Пострибаємо на вулиці під ялиночкою, як зайчики, — усміхається Стретович. — Проведу лотерейки, угадайки, інші конкурси. Я довго працював Дідом Морозом — був вихованцем профтехучилища і дітям це проводив. Достатньо одягти костюм — і я легко вживаюся у роль.


Згадує також, як колядував на Різдво на Житомирщині у своїх бабусь Ганни та Марини:

— Ганя була богомольна і віруюча. Щедра, царство їй небесне. А баба Марина була скупіша і більше любила онучок — як не прийду, то вона мені 10 копійок дає, а сестрам давала по 20 і більше. А Ганя завжди давала 3 рублі.

Своїм донькам на новорічні свята Стретович дарує те, що скаже дружина. Вона заздалегідь запитує в дітей.

То плеєри дарували, то набори для зачісок, то портфелі, — каже політик. — А зараз дітки вже кажуть: "Давай гроші, ми самі розберемося".


Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Стретович стрибатиме під ялинкою зайчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі