середа, 20 серпня 2014 05:40

Нардеп Луценко відремонтувала за свою зарплату БТР для АТО

Нардеп Луценко відремонтувала за свою зарплату БТР для АТО
Ірина Луценко. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат України Ірина Луценко віддала 205 тисяч грн на ремонт БТРа, який тепер відправиться в зону бойових дій на Донбас.

Як заявила Луценко в ефірі 5 каналу, на сьогоднішній день патріотизму і бажання захищати рідну землю в наших воїнів вистачає.

Але, крім патріотизму, за її словами, потрібна ще й військова техніка.

"Сьогодні українська армія, яка довгий час розграбовувалась і знищувалась, потребує дуже серйозної техніки. Тому ми вирішили всією сім'єю мою річну зарплату народного депутата віддати на ремонт бронетехніки, яка зараз дуже потрібна нашій Нацгвардії і військам", - наголосила нардеп.

Ця сума складає близько 205 тисяч грн.

"На ці гроші ми закупили шини, деталі до цього БТР", - уточнила Луценко.

Політик підкреслила, що українські воїни — не гарматне м'ясо.

"Народ і армія єдині у своєму спротиві. Ми пишаємось нашою армією і підпираємо її з тилу, а вона нас захищає на передовій. Разом ми — сила", - резюмувала Ірина Луценко.

Водночас її чоловік, радник президента України Юрій Луценко написав на своїй сторінці Facebook про те, що його старший син Олександр прийняв присягу. 

"Перемога буде за нами!" - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Луценко відремонтувала за свою зарплату БТР для АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі