пʼятниця, 05 жовтня 2012 08:48

Нападники облили невідомою речовиною політика, якого переплутали з нардепом Москалем?

У головного опозиціонера Хмельницької області, котрому в обличчя бризнули невідомою рідиною, діагностовано хімічні опіки очей 2-го ступеня. Одного з нападників ідентифікували.

У керівника виборчого штабу ВО "Батьківщина" в Хмельницькій області Олександра Ксенжука, котрого п'ятеро нападників облили невідомою рідиною, бо сприйняли за нардепа Геннадія Москаля, діагностовано хімічні опіки 2-го ступеня, повідомляє прес-служба нардепа.

"Не виключене проведення операції для збереження зору, – заявляє Москаль. – Якою саме рідиною Олександру бризнули в обличчя, поки не відомо, проводиться експертиза. Одного з п'ятьох нападників нам уже вдалося ідентифікувати. Це боксер і викладач Кам'янець-Подільського національного університету ім.Івана Огієнка Дмитро Невенгловський. Котрого вже неодноразово бачили за спробами зірвати заходи ВО "Батьківщини". Ми передали дані на нього міліції й чекаємо відповідного реагування".

Зараз ви читаєте новину «Нападники облили невідомою речовиною політика, якого переплутали з нардепом Москалем?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі