вівторок, 01 липня 2008 15:54

Наодинці з Тимошенко Путін розслабився (ФОТО)
5

У суботу Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко зустрілася з головою уряду Російської Федерації Володимиром Путіним. Глави уряду провели зустріч тет-а-тет, залишивши за дверима віце-прем"єра Немирю і послів Грищенка
та Черномирдіна.

Як зазначає Українська правда, коли журналісти почали виходити з кімнати, Путін розслабився і показав себе господарем положення.

Він змінив позу, розсунувши ноги і обійнявши крісло, в якому сидів. Виглядало це навіть зухвало. Тимошенко, помітивши, що її фотографують, на автоматі посміхнулася в об"єктив.

Розмова Тимошенко і Путіна тривала на 45 хвилин довше запланованого однієї години. Які обіцянки вони дали один одному на цій зустрічі - залишиться секретом, пише Українська правда.

За підсумками зустрічі глава Кабміну заявила, що досягнуті домовленості про поетапний перехід України на європейські ціни за газ протягом чотирьох років.

В цілому, Тимошенко візитом залишилася задоволена і заявила, що з новим главою уряду РФ можна вести "конструктивні переговори і знаходити компроміси".

За матеріалами: Українська правда, Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Наодинці з Тимошенко Путін розслабився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі