понеділок, 27 вересня 2010 18:51

Наливайченко натякнув, що людей на фестивалі били за наказом Колесніченка

Наливайченко натякнув, що людей на фестивалі били за наказом Колесніченка

Партія "Наша Україна" вимагає від правоохоронних органів негайно розслідувати факт побиття учасників фестивалю "Гайдамаки.UA" в місті Ірпені Київської області, що, як повідомляють засоби масової інформації, сталося 26 вересня. Інакше ситуація з подібними випадками змусить націонал-демократичні сили вдатися до "самозахисту".

Про це заявив голова політичної ради "Нашої України", екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко, повідомляє офіційний сайт партії.

"Те, що сталося, виходить за будь-які межі. Стає очевидно, що агресія "відморозків" була спланованою антиукраїнською акцією, якій передували провокаційні звинувачення українофобів", - підкреслив Наливайченко.

"Влада зобов"язана знайти виконавців і замовників бандитського нападу. Не вкладається в голову, що побиття людей сталося при повному паралічі правоохоронних органів. Ми є свідками агресії, що стосується всіх нас. За цією ситуацією ніхто не спостерігатиме байдуже. Пасивність влади матиме вкрай небезпечні наслідки, не лише провокуючи людей, але й змушуючи їх до самозахисту. Ми звертаємося до керівництва держави негайно відреагувати на наші вимоги", - повідомив Наливайченко.

Партія "Наша Україна" підтримує ініціативу партнерів з партії "За Україну!" створити у парламенті слідчу комісію з приводу факту побиття людей і закликає виявити солідарну реакцію всі патріотичні сили України.

"Наша Україна" звертається до Генеральної прокуратури України взяти розслідування цієї справи під власний контроль.

Побиття сталося вчора під час закриття фестивалю о 20.30. Нападники були озброєні бейсбольними бітами.

Партія регіонів в особі нардепа Вадима Колесніченко вважає повідомлення про напад на фестиваль недостовірним. За день до початку фестивалю він вимагав від СБУ запобігти проведенню заходу.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко натякнув, що людей на фестивалі били за наказом Колесніченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі