пʼятниця, 11 січня 2019 14:02

Найєм зробив політичну заяву про вибори

Найєм зробив політичну заяву про вибори
Мустафа Найєм закликав Анатолія Гриценка, Андрія Садового і Святослава Вакарчука "сісти за стіл".

Народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм виступив на з'їзді, де колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка висунули у президенти. Це сталося у п'ятницю.

"Для мене це перший з'їзд, на якому виступаю як учасник", - заявив він і назвав Гриценка "безкомпромісною та принциповою" людиною.

Нардеп згадав про мера Львова Андрія Садового і лідера "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

"У нас є червона межа - роз'єднаність.

Скажу щиро від себе. Зараз йде багато розмов про те, щоб об'єднувалися усі сили. Відверто для мене є 3 кандидати, які мають об'єднати свої зусилля. Гриценко має найбільший рейтинг. Є Андрій Садовий, який точно дивиться наш форум. Спостерігає. Так само, як спостерігає кандидат, якого ми очікуємо, але не знаємо, піде він чи не піде, - Вакарчук.

Усе це можуть бути розмови на кухнях, коли ми один одному кажемо, за кого будемо голосувати. І ми не можемо назвати одне прізвище. Називаємо перелік. Але коли прийдемо до урни, треба обирати одного. Я би дуже хотів, щоб на цих виборах ми перетнули цю межу. Щоб її не було. Щоб був один кандидат, який об'єднає всі зусилля", - продовжив він.

Найєм закликав "трьох кандидатів сісти за стіл".

"Дайте нам шанс проголосувати за одного", - звернувся нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чия візьме: міф Зеленського, харизма Тимошенко чи томос Порошенка

Об'єднання "Самопоміч" висунула кандидатом у президенти мера Львова Андрія Садового. Це відбулося на з'їзді партії у Києві.

Лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявляв, що вирішить піти у політику, коли побачить, що іншого шляху немає.

Зараз ви читаєте новину «Найєм зробив політичну заяву про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі