вівторок, 04 листопада 2008 19:57

Найголовніше за вівторок, 4 листопада

Найголовніше за вівторок, 4 листопада
Коаліція з п"яти політичних сил може з"явитися у Раді незалежно від волі Ющенка
Перший день наступного пленарного тижня у Верховній Раді може розпочатися зі створення нової коаліції.

Ющенко вимагає у Тимошенко грошей на ще одні вибори
Президент України Віктор Ющенко підкреслює, що у зв"язку з ситуацією, що склалася на сьогодні з фінансовим забезпеченням підготовки і проведення позачергових виборів міських, селищних і сільських голів, призначених на 30 листопада цього року, реалізація виборчих прав громадян поставлена під загрозу.

Ахметов зізнався, що криза зачепила і його
Український мільярдер Ринат Ахметов заявив, що потужна сталеливарна промисловість України потерпає в результаті падіння світового попиту на сталь та падіння ціни на неї.

Яценюк терміново полетів у США за грошима МВФ
Голова Верховної Ради, член ради Національного банку Арсеній Яценюк відбув у Вашингтон (США) для участі в переговорах щодо надання Міжнародним валютним фондом кредиту Україні.

У БЮТ погоджуються на дострокові вибори
Народний депутат України Віктор Терен (фракція БЮТ) прогнозує проведення дострокових виборів до парламенту наприкінці весни.

У Москві завершився "Російський марш": більш ніж 400 затриманих
ГУВС Москви повідомило про завершення в столиці "Російського маршу".

Сьогодні вибори Президента США
Американські виборці сьогодні, у вівторок 4 листопада голосують за кандидатів на пост Президента США - демократа Барака Обаму і республіканця Джона Маккейна.

Маккейн визнав свою поразку ще до виборів
На передодні виборів Джон Маккейн дав інтерв"ю телеканалу CBS.

Кабмін порахував вартість Євро-2012 для України
У вівторок, 4 листопада, заступник міністра економіки Юрій Вітренко в ході прес-конференції Програмно-планове забезпечення підготовки до Євро-2012 заявив, що підготовка до Євро-2012 обійдеться країні у 160 млрд гривень.

Девіч може дебютувати в збірній проти Норвегії
Вчора головний тренер збірної України Олексій Михайличенко прийняв рішення викликати гравця "Металіста" Марко Девіча в Конча-Заспу для підготовки до контрольного матчу з Норвегією, який відбудеться 19 листопада в Дніпропетровську.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за вівторок, 4 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі