субота, 05 квітня 2008 18:01

Найголовніше за суботу, 5 квітня

Найголовніше за суботу, 5 квітня
Янукович про НАТО, саміт та чужу гру
Віктор Янукович закликає своїх прихильників і далі продовжувати боротьбу проти вступу України до Організації Північноатлантичного договору.

Тарасюк: думка українців щодо НАТО враховуватися не буде
Україна вступить в НАТО, навіть якщо загальнонаціональний референдум покаже, що жителі країни виступають проти цього.

"Скоро Ющенко почує, хто такий Медведчук"
Перший заступник голови Соціал-демократичної партії України (об"єднаної) Ігор Шурма обурений ставленням глави Секретаріату Президента Віктора Балоги до своїх колишніх однопартійців.

Росія боїться втратити український атомний ринок
Негативна реакція російських політиків і експертів на підписання контракту між НАЕК "Енергоатом" і американською компанією Westinghouse на постачання партії ядерного палива для Південно-Української АЕС викликана небажанням Росії втрачати величезний атомний ринок України і мати на ньому конкурента.

Яценюк: відповідь НАТО Україні зніме істерію в суспільстві
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк вважає, що відтермінування рішення НАТО щодо приєднання України до Плану дій щодо членства у цій організації дозволить зняти надмірну істерію в суспільстві щодо цього питання.

Білий дім вважає, що Путін "першокласно" виступив на саміті НАТО
Виступ Володимира Путіна на засіданні Ради Росія-НАТО був конструктивним, відвертим і президент Росії закінчив його "дуже першокласно".

Лужков назвав причину вибуху в Москві, що забрав життя трьох людей
Завершено розбір завалів на місці вибуху в житловому будинку на вулиці Академіка Корольова в Москві, передає ИТАР-ТАСС з посиланням на повідомлення оперативного штабу, який працює на місці події.

За 7 років подружжя Клінтон заробило 110 млн доларів
Колишній глава Білого дому Біл Клінтон і його дружина Хіларі, нинішній кандидат у президенти США, за останні сім років заробили майже 110 млн доларів, із них близько 20 мільйонів минулого року.

Бій Кличко - Томпсон відбудеться 12 липня
Місце проведення поєдинку поки не називається.

В українському футболі виник новий скандал, пов"язаний з договірними матчами
Черкаському "Дніпру" пропонували "здати" матч в обмін на 6 очок в наступному сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за суботу, 5 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі