субота, 17 травня 2008 18:12

Найголовніше за суботу, 17 травня

Найголовніше за суботу, 17 травня
Ющенко доручив Тимошенко забезпечити фінансування ФДМУ
Президент не визнає іншого голови ФДМ, крім Валентини Семенюк.

"БЮТ готується до зриву виборів мера Києва" - Карасьов
Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що ініціатори дострокових виборів мера Києва готуються до їх зриву.

Тимошенко розповіла киянам, як на неї на тиснули у Ющенка
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про тиск на неї під час засідання Ради національної безпеки і оборони в п"ятницю.

У Кабінеті міністрів почалися звільнення
Заступник міністра охорони навколишнього природного середовища Володимир Ігнащенко заявляє, що подає у відставку через незгоду з позицією уряду і Мінприроди, зокрема, у ситуації, що склалася навколо компанії "Венко Інтернешнл Лімітед".

Найвеличнішим Українцем став Ярослав Мудрий
У ніч з 16 на 17 травня на телеканалі "Інтер" завершився фінал голосування за Великого Українця. Ним став Ярослав Мудрий (648443 голосів).

Інтерпол підтвердив зв"язок Чавеса з колумбійськими бойовиками
Президент Венесуели назвав заяву Інтерполу "клоунадою".

Міністр фінансів США обіцяє, що економіка країни до кінця року відновиться
Економіка Сполучених Штатів почне відновлюватися у другій половині 2008 р. Про це 16 травня заявив міністр фінансів США Генрі Полсон, виступаючи перед топ-менеджерами американських компаній.

У Віндзорі відбудеться весілля старшого онука Єлизавети ІІ
Весілля старшого онука королеви Великобританії Єлизавети Другої Пітера Філліпса та його нареченої, канадки Отам Келлі, відбудеться сьогодні в Віндзорському замку під Лондоном.

ЦСКА виграв Кубок Росії з футболу
Переможець визначився у серії післяматчевих пенальті.

Визначилися фіналісти чемпіонату світу з хокею
На чемпіонаті світу з хокею визначилися обидва фіналісти. Збірна Канади, яка приймає у себе світову першість, у півфіналі обіграла команду Швеції з рахунком 5:4. 18 травня, у вирішальному матчі канадці відстоюватимуть титул чемпіонів світу в матчі зі збірною Росії, яка перемогла фінів (4:0).

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за суботу, 17 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі