понеділок, 23 листопада 2009 21:44

Найголовніше за понеділок, 23 листопада

Найголовніше за понеділок, 23 листопада
Тимошенко каже, що Ющенко старається для Фірташа
Президент Віктор Ющенко хоче повернути на газовий ринок компанію РосУкрЕнерго. Такий висновок можна зробити зі слів прем"єра Юлії Тимошенко в інтерв"ю телеканалу ICTV.

Ющенко визнав свої помилки і похвалився здобутками
Президент Віктор Ющенко переконаний, що політичний рейтинг не означає хибність політики.

Кучма не вірить Путіну, але Росії не обійтися без України
Екс-президент України Леонід Кучма вважає, що в України немає майбутнього без Росії. Про це він сказав в інтерв"ю інтернет-виданню Ліга.

Тимошенко пообіцяла Путіну "газову" трубу?
Замість на нештрафування Росією за недобір газу, Україна пообіцяла, що модернізація газотранспортної системи буде проходити за її участю.

Генсек НАТО про перспективи України щодо членства в Альянсі
Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен вважає, що членство України і Грузії в Альянсі залежатиме тільки від цих двох країн і їхніх реформ.

Чавес готується до війни: масово скуповує російську та білоруську зброю
Президент Венесуели Уго Чавес готується до війни - він здійснює величезні закупівлі озброєння в Росії та Білорусі. Зокрема, останнім часом Чавес почав купувати танки, винищувачі та навіть купив один підводний човен. Про це розповів в своїй статті "Новій газеті" професор політології та досліджень Латинської Америки в Нью-Йоркському університеті Хорхе Кастанеда, який в 2000-2003 роки обіймав посаду прем"єр-міністра Мексики.

Держави "клубу багатих країн" подолали кризу
У другому кварталі ВВП держав, що входять до ОЕСР (Організація економічного співробітництва та розвитку - ред.), яку часто називають "клубом багатих країн", виріс також на 0,8%.

Джексону посмертно присуджена премія American Music Awards
Майкл Джексон вкотре увійшов в історію, завоювавши чотири престижні нагороди American Music Awards в ніч на неділю, повідомляє таблоїд Variety. Смерть не завадила творчому шляху популярного виконавця. Однак кращою виконавицею року за версією АМА визнана Тейлор Свіфт.

Букмекери назвали фаворита в матчі "Рубін" - "Динамо"
Авторитетна британська букмекерська William Hill не вважає київське "Динамо" фаворитом у матчі Ліги Чемпіонів проти казанського "Рубіна".

"Динамо" рушило на Казань без Алієва
Сьогодні вранці чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" делегація "Динамо" взяла курс на Казань, де завтра в рамках п"ятого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА зустрінеться з місцевим "Рубіном".

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за понеділок, 23 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі