неділя, 23 грудня 2007 18:49

Найголовніше за неділю, 23 грудня

Найголовніше за неділю, 23 грудня
Тимошенко поїхала в Донецьк
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відбула в Донецьку область для проведення наради щодо ліквідації наслідків аварії на шахті імені Засядька.

Ще одна смерть на шахті ім.Засядька
Сьогодні о 1.10 у Донецьку на шахті ім. О.Засядька на горизонті 1235 м через порушення заходів безпеки під час монтажу монорельсової дороги був смертельно травмований електрослюсар.

Тимошенко візьме під особистий контроль ситуацію у вугільній галузі
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про безрезультативну роботу попередньої Урядової комісії з ліквідації наслідків аварії на шахті ім. О.Засядька в Донецьку.

Жебрівський: Тимошенко буде невдовзі президентом України і для мене це - жах
Народний депутат від НУ-НС Павло Жебрівський прогнозує, що обрання Юлії Тимошенко президентом на наступних президентських виборах призведе до згортання демократії в Україні.

Тимошенко завтра збере своїх підлеглих
Кабінет міністрів України проведе своє засідання у понеділок, 24 грудня.

Янукович: Ми будемо створювати широкий опозиційний рух і опозиція буде не тільки в парламенті
Опозиція в Україні не допустить звільнення людей за політичними мотивами і не лише контролюватиме владу, але й підказуватиме їй варіанти альтернативних рішень економічних питань.

Турецькі ВПС обстріляли північ Іраку
В суботу винищувачі ВПС Туреччини завдали бомбових ударів по північній частині Іраку, повідомляє АР з посиланням на військове командування країни.

Завершилося голосування на виборах президента Узбекистану
В Узбекистані в 20:00 за місцевим часом неділі закрилися виборчі дільниці на виборах президента країни і почався підрахунок голосів, повідомили в ЦВК Узбекистану.

Віктор Скрипник отримав тренерську ліцензію
Екс-зірка української збірної, а нині тренер юнацьких команд німецького "Вердера" 38-річний Віктор Скрипник закінчив навчання на тренерських курсах і став дипломованим тренером і володарем тренерської ліцензії UEFA Pro.

"Мілан" програв принципове дербі
В одному з найпринциповіших європейських дербі "Мілан" утретє поспіль поступився "Інтеру".

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за неділю, 23 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі