четвер, 24 грудня 2009 21:53

Найголовніше за четвер, 24 грудня

Найголовніше за четвер, 24 грудня
Кадиров закликав Росію ліквідувати Україну
Президент Чечні Рамзан Кадиров упевнений, що Росія повинна ліквідувати Грузію та Україну.

Черномирдін сумнівається, що Тимошенко вийде у другий тур
Екс-посол РФ в Україні Віктор Черномирдін заявив, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович вийде до другого туру президентських виборів.

Партію регіонів і "Єдиний центр" підозрюють у сепаратизмі на Закарпатті
Депутатська група "За Україну!" вважає, що рішення Закарпатської облради щодо затвердження гімну Підкарпатської Русі як гімну всієї області має на меті дестабілізувати політичну ситуацію в країні і повинно бути належним чином оцінено президентом України, керівництвом уряду і СБУ.

Теффт про вибори, "помаранчеву" революцію та розмову з Януковичем
Сполучені Штати Америки виступають за вільні й чесні вибори в Україні, але не підтримують жодну зі сторін, які борються за владу.

МЗС м"яко відреагувало на заяву Кадирова
У Міністерстві закордонних справ України назвали заяву президента Чечні Рамзана Кадирова по відношенню до нашої держави недружньою і агресивною.

"Укртатнафта" припинила постачання палива для "неадекватної" Wizz Air
Компанія "Укртатнафта" заявила про виключення зі списку своїх контрагентів авіакомпанії Wizz Air, а також про припинення відвантаження авіапального на адресу цього авіаперевізника і заправки літаків даної компанії.

Путін хоче пробути на посаді президента до 2024 - Newsweek
Американський журнал Newsweek склав список людей, які, на його думку, здійснять найбільший вплив на світові події в 2010 році. Третій рядок в рейтингу, розміщеному на сайті видання, зайняв російський прем"єр Володимир Путін.

Сенат США здійснив головну обіцянку Обами
В четвер, 24 грудня, більшістю голосів американські сенатори ухвалили законопроект про реформу охорони здоров"я. Рішенню передували місяці переговорів і дебати, які продовжувалися 24 дні.

"Динамо" отримало суперників на Кубку Співдружності
23 грудня в Будинку футболу в Москві відбулося жеребкування XVIII Кубка чемпіонів Співдружності країн СНД і Балтії, що пройде з 16 по 24 січня на стадіонах Москви.

Наставника збірної України призначать у січні
Головного тренера національної збірної України призначать у січні 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за четвер, 24 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі